Societatea Maschinenbau Timisoara a fost infiintata in anul 2006 avand ca obiect de activitate atat comercializarea utilajelor industriale pentru prelucrat metale cat si productia de ansamble metalice sudate.

Astfel societatea a preluat distributia de utilaje pentru Romania a reputatelor firme germane MEBA și PEDDINGHAUS.
Fierastraiele pentru debitat metale MEBA produse în Westerheim, Germania inca din anul 1958 sunt recunoscute pentru calitate, iar solutiile tehnice inovative utilizate au făcut din firma MEBA un nume de referinta in acest domeniu.
Firma PEDDINGHAUS infiintata in anul 1903 este liderul mondial in domeniul fabricarii utilajelor pentru prelucrarea otelului structural. Aceasta detine facilitati de productie, service si vanzare atat in SUA cat si in Europa.

O alta directie de dezvoltare a societatii este productia de ansamble metalice sudate de orice tip, utilajele din dotare precum si experienta echipei de productie permitand confectionarea unei game foarte variate de ansamble metalice de inalta calitate conform specificatiilor oferite de clienti.

Departamentul de productie al Maschinenbau Timisoara s-a dezvoltat continuu prin achizitia celor mai noi și moderne echipamente accesand finantari nerambursabile in valoare de peste 2,4 milioane euro.

Servicii de prelucrare a metalelor

Debitare cu plasma si oxi-gaz
Prelucrare prin aschiere
Sudare MIG / MAG si WIG
Vopsire piese metalice
Sablare automata cu alice
Debitare cu fierastraie CNC
Indoire presa hidraulica CNC
Debitare cu ghilotina si foarfeca combinata